Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

У Вінниці відбулась розширена урядова нарада «Децентралізація та регіональний розвиток»

У Вінниці відбулась розширена урядова нарада «Децентралізація та регіональний розвиток»

     5 квітня, у Вінниці сільський голова Колибаївської сільської ради об’єднаної територіальної громади Михайло Желізник та його заступник Дмитро Довганюк брали участь у розширеній урядовій нараді «Децентралізація та регіональний розвиток» під головуванням Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Розширена урядова нарада об’єднала представників Уряду, іноземних експертів та посадовців, очільників регіонів, голів міськрад і ОТГ.

10:33 06.04.2018

«Людина світлої душі»

«Людина світлої душі»

      3 квітня Острівчанська сільська бібліотека відсвяткувала 100 річчя від дня народження  майстра  художнього  слова, громадського й культурного діяча, академіка Олеся Терентійовича Гончара. У бібліотеці проведено літературну годину «Людина світлої душі».       

14:59 03.04.2018

Вітаємо з Вербною неділею!

Вітаємо з Вербною неділею!

    Сьогодні - в останню неділю перед Великоднем - православні християни святкують Вхід Господній в Єрусалим.

22:39 30.03.2018

Тиждень біології.

Тиждень біології.

     В Ходоровецькому закладі середньої освіти з 19  по 23 березня 2018 року  проводився тиждень біології. 

10:41 27.03.2018

Землі громадам!

Землі громадам!

     Робота над земельними питаннями не закінчились 23 березня в приміщенні Колибаївського будинку культури. В той самий день на території громади працювали представники головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області, які розпочали роботи по інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України  №60 від 31.01.2018 року мають перейти в комунальну власність громади. Слід зазначити, що Колибаївська об’єднана територіальна громада перша серед громад району проводить роботи по інвентаризації та передачі землі.

12:45 23.03.2018

Поезія єднає всіх.

Поезія єднає всіх.

     Щороку 21 березня, коли земля вже прокинулася від зимової скутості, а весна набирає силу, світ відзначає Всесвітній день поезії. І це  невипадково,  адже це ще і період рівнодення, символічного оновлення природи і творчого злету людського духу. 

09:43 23.03.2018

Робочий візит до Княгининського закладу дошкільної освіти "Краплинка".

Робочий візит до Княгининського закладу дошкільної освіти "Краплинка".

     Робочі поїздки сільського голови Желізника Михайла Дмитровича по установах Колибаївської ОТГ відбуваються дуже часто. От і цього разу  візит  Михайла Дмитровича до Княгининського закладу дошкільної освіти "Краплинка" пройшов плідно.

09:33 22.03.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua