Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Хмельницька обласна служба зайнятості: інформуємо безробітних щодо можливості стати патронатними вихователями

 Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

09:51 19.01.2021

Підсумок 2020 року: ринок праці Хмельниччини

 У 2020 році ринок праці Хмельниччини зазнав суттєвих змін. Пандемія коронавірусу внесла свої корективи в життя кожного із нас. Карантинні обмеження призвели до скорочення робочих місць та збільшення безробітних. Але не дивлячись на це, фахівці центрів зайнятості та філій Хмельниччини не припиняли підбір підходящих вакансій для безробітних та допомагали роботодавцям в укомплектуванні робочих місць.

11:58 12.01.2021

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду до  6 місяців відбування покарання у вигляді арешту засуджено жителя Кам’янеччини, який зухвало, перебуваючи без законних підстав та дозволу на подвір’ї домогосподарства одного з сіл району,спричинив тілесні ушкодження власнику, який являється особою похилого віку, що по ступеню тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров’я.

14:34 29.12.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua