Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 23.03.2018 13:27
Кількість переглядів: 532

     Громадське обговорення.

Фото без опису

 23 березня 2018 року о 12:00 годині в приміщенні  Колибаївського сільського будинку культури відбулося громадське обговорення містобудівної документації – плану зонування території сіл Колибаївка, Смотрич, Вільховець та Червона Чагарівка, оголошення про яке було опубліковано 16 лютого 2018 року в газеті «Край Кам‘янецький».   

      На обговоренні були присутні голова громади Михайло Дмитрович Желізник, працівники апарату сільської ради, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Григор’єв Василь Михайлович, директор ТЗОВ «Джафар» - Артнаєв Петро Михайлович, жителі сіл та керівники агропромислових підприємств нашої громади.

      Розпочав обговорення – сільський голова,  Михайло Дмитрович  зосередив увагу на важливості виготовлення генеральних планів сіл громади яке дасть змогу прозорого розвитку та планування території, встановлення чітких правил її використання. В подальшому це призведе до ефективного використання земель та позитивно вплине на соціально – економічний розвиток громади в цілому. В контексті обговорення містобудівної документації – плану зонування території сіл Михайло Дмитрович вислухав всі пропозиції з боку присутніх жителів громади та представників аграріїв.

Фото без опису

Запрошений головний архітектор проекту Жорін Віталій Володимирович повідомив, що містобудівна документація була розроблена відповідно до вимог державних норм, правил та стандартів. Розповів про основні напрямки проведеної роботи та відповів на питання які виникали під час жвавого обговорення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua