Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

    26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства – вибух четвертого реактора на Чонобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій – цивільних і військових, які стали свiдками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди.

17:04 26.04.2018

МОЯ УКРАЇНО, КАЛИНОВИЙ КРАЮ, НА КРИЛАХ ПІСЕНЬ ТИ ДО НЕБА ЗЛІТАЙ!

МОЯ УКРАЇНО, КАЛИНОВИЙ КРАЮ, НА КРИЛАХ ПІСЕНЬ ТИ ДО НЕБА ЗЛІТАЙ!

     19 квітня 2018 року, в приміщенні Колибаївського будинку культури відбувся 2-й етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставка декоративно-художнього та образотворчого мистецтва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Колибаївської об’єднаної територіальної громади.

13:44 19.04.2018

Дружно попрацювали на благо громади.

Дружно попрацювали на благо громади.

     Щоб покращити стан довкілля, зробити села чистішими і привабливішими, 17 квітня 2018 року на території Колибаївської об‘єднаної територіальної громади в усіх населених пунктах нашої громади проведено роботи по благоустрою території.

09:35 17.04.2018

Прощання з героєм АТО, молодшим сержантом 80-ї бригади, Едуардом Слободяном!

Прощання з героєм АТО, молодшим сержантом 80-ї бригади, Едуардом Слободяном!

    14 квітня 2018 року, під час зустрічі кортежу з тілом загиблого воїна, Колибаївська об‘єднана територіальна громада  утворила живий ланцюг. З квітами в руках, щоб віддати шану та провести в останню путь загиблого Героя. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

10:05 14.04.2018

Наша громада багата талантами.

Наша громада багата талантами.

    12 квітня в приміщенні Колибаївського будинку культури відбувся 1-й етап обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставка декоративно-художнього та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Колибаївської об’єднаної територіальної громади.

11:49 13.04.2018

Участь у Конкурсі фонду Кличка "Клич друзів - граймо разом!"

Участь у Конкурсі фонду Кличка "Клич друзів - граймо разом!"

    Колибаївський заклад загальної середньої освіти бере участь у відкритому конкурсі фонду Кличка "Клич друзів - граймо разом!", на встановлення сучасних спортивних майданчиків на території українських шкіл. 

15:15 12.04.2018

Виставка Великодніх пасок

Виставка Великодніх пасок

     11 квітня у Подільському державному аграрно-технічному університеті цьогоріч вперше організували виставку Великодніх пасок. На якому представили 85 кулінарних виробів. Створювали їх 58 авторів із Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей, а також із Польщі.

08:27 11.04.2018

Славимо Великдень

Славимо Великдень

10 квітня у Острівчанській бібліотеці відбулася народознавча година «Христос Воскрес!» - голосять дзвони».

10:54 10.04.2018

З Христовим Воскресінням!

З Христовим Воскресінням!

    Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень — свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри — над безнадією. Зі святом Вас! Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

13:23 08.04.2018

ЗУСТРІЧАЄМО   ВЕЛИКДЕНЬ!

ЗУСТРІЧАЄМО ВЕЛИКДЕНЬ!

     Великдень – одне з найбільших християнських свят. Кожен народ, кожна нація відзначає це свято по-різному. Пасха – це початок чогось нового і чистого, усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Пасха для дітей – це перш за все, знайомство зі звичаями, традиціямисвого народу.  

11:36 06.04.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua