Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Огляд навчальних закладів освіти Колибаївської об‘єднаної територіальної громади.

Огляд навчальних закладів освіти Колибаївської об‘єднаної територіальної громади.

    28 серпня 2018 року голова громади Михайло Желізник разом із народним депутатом України Володимиром Мельниченком відвідали Колибаївський ЗЗСО І-ІІ ст.. на капітальний ремонт якого потрібно понад 5 млн. грн.. Першим етапом робіт має стати перекриття даху, який наразі знаходиться в аварійному стані, потім утеплення фасаду та заміна вікон.       

14:54 28.08.2018

"Капітальний ремонт покрівлі та утеплення перекриття Ходорівецької загально освітньої школи"

"Капітальний ремонт покрівлі та утеплення перекриття Ходорівецької загально освітньої школи"

    28 серпня 2018 року голова Колибаївської об‘єднаної територіальної громади Михайло Желізник спільно з народними депутатами України Володимиром Мельниченко відвідали с. Ходорівці. Перевірили підготовку до нового навчального року та головне виконання ремонтних робіт з перекриття даху по проекту: «Капітальний ремонт покрівлі та утеплення перекриття Ходорівецької загально освітньої школи І-ІІІ ступенів по вул.. Шкільній, 15 в с.Ходорівці».

14:10 28.08.2018

Участь в заходах з нагоди Дня Незалежності України.

Участь в заходах з нагоди Дня Незалежності України.

     24 серпня 2018 року делегація Колибаївської об‘єднаної територіальної громади разом з головою Михайлом Желізником прийняли участь у відзначенні 27-ї річниці незалежності України у м.Хмельницький.

08:32 24.08.2018

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

   З нагоди 27-ї річниці Незалежності нашої держави бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

13:53 23.08.2018

Вітаємо з 90-річним ювілеєм жительку с.Ходорівці

Вітаємо з 90-річним ювілеєм жительку с.Ходорівці

В честь ювілейного Вашого дня Для Вас — щонайкращі наші слова: Бажаєм здоров’я многая літ, Хай довгим і сонячним буде Ваш вік, Хай злагода буде, хай буде любов, Хай тисячу раз повторяються знов Хороші, святкові і пам’ятні дні, Хай сонце всміхається Вам у житті.

15:26 15.08.2018

З Медовим Спасом!

З Медовим Спасом!

     Приймайте найщиріші побажання з Медовим Спасом, святом, яке потрібно відзначити яскраво, з вірою в майбутнє.

08:22 14.08.2018

День будівельника – вітання!

День будівельника – вітання!

    За сумлінне виконання зобов‘язань з капітального ремонту доріг в Колибаївській об‘єднаній територіальній громаді та з нагоди Дня будівельника НАГОРОДЖУЄТЬСЯ Директор ПП «Євро-99» Мартиросян Онік Андронікович.

11:14 13.08.2018

Патрульна поліція. Приєднуйся.

Патрульна поліція. Приєднуйся.

    УВАГА! У тих, хто завжди мріяв про професію поліцейського з'явився шанс потрапити на службу до лав поліції Хмельниччини - з 3 серпня розпочався конкурсний відбір на посади до територіальних відділів Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області. Деталі набору ви можете переглянути на сайті:  https://nabir.np.gov.ua/.

11:48 03.08.2018


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua