Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Рівні права – рівні можливості. Гендерна рівність у нашому суспільстві.

Дата: 03.04.2018 15:22
Кількість переглядів: 757

    А що таке гендерна рівність?

    Відповідно до плану роботи ЦСССДМ, фахівцем із соціальної роботи  Зюбрицькою Г.  в Колибаївському закладі загальної середньої освіти,  разом з учнями 7-8 класів, проведена робота про гендерну рівність чоловіків та жінок. Під час бесіди дізнавались  як молодь розуміє особливості своєї статі, притаманні саме їх віку.

Фото без опису

     «Експеримент» проводили серед старшокласників Колибаївської  школи. Також проводилось інтерактивне заняття з елементами тренінгу, де дівчата і хлопці вчилися шукати спільне і відмінне між собою, визначали гендерні погляди кожного та розбиралися, які традиційні уявлення про жінку та чоловіка існують в українському суспільстві. Узагальнюючи результати можна сказати, що в учнів спостерігається стереотипне мислення щодо питання гендеру та дещо спрощене його сприйняття.

Фото без опису

     Спеціаліст Центру наостанок побажала учням жити дружно, з повагою ставитися одне до одного, цінувати вклад кожного в шкільне, сімейне, а також суспільне життя, бути гідним представником своєї статі.

Фото без опису

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua