Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

 «Поліцейський офіцер громади».

 «Поліцейський офіцер громади».

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізовується у рамках реформи поліції. Метою якого є – вийти на «новий рівень комунікації і поліцейського сервісу», оскільки кожна громада отримає свого офіцера поліції, який буде доступний для населення та постійно знаходитиметься поруч з мешканцями територіальної громади.  12 березня 2020 року заступник голови Колибаївської об'єднаної територіальної громади Дмитро ДОВГАНЮК та офіцер громади Дмитро ІЛЬЇН прийняли участь у заході з нагоди презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Хмельниччині де отримали сертифікати та ключі від службового автомобіля.

14:44 12.03.2020

Увага: Україна вживає превентивні заходи аби уберегти громадян від коронавірусної інфекції.

Увага: Україна вживає превентивні заходи аби уберегти громадян від коронавірусної інфекції.

Коронавіруси — це велика родина респіраторних вірусів, які можуть спричиняти захворювання різного ступеню тяжкості: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. Захворювання, яке викликав новий коронавірус, називається COVID-19.

11:32 12.03.2020

Семінар-практикум.

Семінар-практикум.

Нещодавно на базі   ЗДО «Янголятко» відбувся семінар – практикум за участю керівників та вихователів закладів дошкільної освіти та начальника відділу освіти Колибаївської ОТГ Стецюк Т.М за темою «Сюжетно рольова гра — школа моралі для дитини дошкільного віку».

15:39 11.03.2020

За сприяння Хмельницької обласної служби зайнятості  працевлаштовано 3 тис. громадян

За сприяння Хмельницької обласної служби зайнятості працевлаштовано 3 тис. громадян

З початку року понад 2 тис. роботодавців поінформували обласну службу зайнятості про потребу у працівниках, у базі даних налічувалось 7,6 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  5876,7 грн.

09:27 11.03.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua