Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Спалювати суху рослинність та сміття – заборонено!

Спалювати суху рослинність та сміття – заборонено!

  Традиційно навесні люди  масово спалюють суху траву, листя, очерет, що наносить величезну шкоду довкіллю. Та найбільше турбує те, що такі стихійні весняні підпали можуть призвести до виникнення лісових пожеж, загорань будинків, адже у вітряну погоду вогонь дуже швидко може переміститися з полів, пасовищ та господарських угідь до лісових насаджень, перетворившись на справжнє стихійне лихо.

13:23 08.04.2020

Ремонт комунальних доріг.

Ремонт комунальних доріг.

В 2020 році Колибаївська об‘єднана територіальна громада отримала близько 3млн. грн.. субвенції з державного бюджету на проведення капітальних ремонтів доріг комунальної власності в адміністративному центрі громади.

19:31 07.04.2020

72 роботодавця отримали компенсацію ЄСВ за новостворені робочі місця

72 роботодавця отримали компенсацію ЄСВ за новостворені робочі місця

   Одним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо легального працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

15:05 06.04.2020

Застерігаємо, будьте пильні!!!

Застерігаємо, будьте пильні!!!

  5 квітня 2020 року голова Колибаївської сільської ради Михайло ЖЕЛІЗНИК особисто брав участь у гасінні пожежі, яка виникла внаслідок спалювання залишків кукурудзи на полі за межами села Колибаївка. Вогонь швидко розповсюджувався в напрямку лісу та осель жителів села. Завдяки вправним та професійним діям сільського голови, працівника МПО с.Ходорівці Пиячка Петра та добровольця сільської ради Войта Олександра дана пожежа була ліквідована. За гасіння даної пожежі працівників заохочено премією.

14:25 06.04.2020

Дослідження зразків питної води децентралізованого водопостачання населення сіл Колибаївка та Острівчани

Дослідження зразків питної води децентралізованого водопостачання населення сіл Колибаївка та Острівчани

 Моніторинговим дослідженням 11.03-13.03.2020р. відповідно до «Плану моніторингових досліджень об'єктів навколишнього середовища, лікувально-профілактичних закладів, загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, закладів соціального забезпечення на 2020 рік, що проводяться Кам'янець-Подільським міськміжрайонним відділом ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» зразків питної води децентралізованого водопостачання населення сіл Колибаївка та Острівчани констатовано:

17:00 02.04.2020

Карантин – не привід зупинятися у пошуку роботи.  Користуйтесь онлайн-сервісами служби зайнятості не виходячи з дому.

Карантин – не привід зупинятися у пошуку роботи. Користуйтесь онлайн-сервісами служби зайнятості не виходячи з дому.

  У зв’язку з введенням обмежувальних заходів для попередження поширення COVID-19, Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує клієнтам опанувати онлайн-сервіси.

12:46 02.04.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua