Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Дата: 21.11.2017 14:42
Кількість переглядів: 732

  21 листопада 2017 року в Княгининському сільському клубі відбувся виховний захід до Дня Гідності і Свободи. Глядачам була представлена презентація в якій розкривалася суть даного свята ,коли та як проводилися обговорювання про прийняття закону про святкування Дня Гідності і Свободи.

Фото без опису  В ході презентації глядачі заглиблювалися в історію України, згадувалися Запорізька Січ, козацтво, січові стрільці і багато інших людей, які боролися за Україну.

  Також декламували вірші про неньку Україну, про рідну Батьківщину. Хвилиною мовчання вшановували пам’ять загиблих героїв Небесної сотні.

  На закінчення учасниці колективу "Княгинин girls" декламували вірш ,,Герої не вмирають’’ в пам’ять про загиблих на майдані.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua