Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Колибаївська громада з якісним мобільним зв‘язком!

Дата: 05.03.2018 16:54
Кількість переглядів: 566

    Багато років населення с. Колибаївка потерпало від вкрай неякісного зв’язку. У час новітніх технологій жителі були відрізані від світу: адже найважливіші питання неможливо було вирішувати в телефонному режимі.

Фото без опису

    З приходом тепла на території с.Колибаївка планується розпочати будівництво вишки стільникового зв‘язку. Та вже відтепер зроблено один крок для змін на краще. 04 березня, під час святкового концерту до Міжнародного жіночого дня, голова об’єднаної територіальної громади       М. Д. Желізник повідомив приємну новину: за сприяння народного депутата України Володимира Володимировича Мельниченка встановлено тимчасовий підсилювач до мобільної станції. Це дасть можливість всім отримувати якісний мобільний зв’язок та інтернет-послуги.

    Жителі села Колибаївка щиро вдячні людині активної життєвої позиції, справжньому патріоту свого краю Володимиру Мельниченку, який завжди приходить на допомогу у вирішенні різних проблем та важливих питань як жителів нашого району, так і нашої громади зокрема.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua