Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Призові місця на Всеукраїнському фестивалі – конкурсі «Україна – країна талантів»

Дата: 05.03.2018 16:14
Кількість переглядів: 646

       4 березня 2018 р. у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва відбувався Всеукраїнський  фестиваль - конкурс мистецтв "Україна – країна талантів".

Фото без опису

    Дякуючи фінансовій підтримці директора ПП «Авант -  Агро» Андрія Петровича  Ваната , талановиті діти громади взяли участь в цьому конкурсі та привезли призові місця. Так, дует у складі: Іваніцької Тетяни та Семенюк Вікторії  та тріо у складі: Іваніцької Катерини, Кавулі Олександри та Семенюк Катерини вокальної групи «Первоцвіт» Колибаївського ЗЗСО стали лауреатами конкурсу та нагороджені Дипломом І ступеня, а солістка естрадного вокалу Семенюк Катерина та гурт «Смайл» Ходоровецького ЗЗСО нагороджені Дипломом ІІ ступеня.

    До конкурсу дітей готували керівники гуртків музичного спрямування Овчарук Наталія Володимирівна та Дорощук Віталій Михайлович.

    Наша громада пишається своїми талантами!

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua