Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

виховний захід «Щасливе дитинство»

Дата: 22.11.2017 16:08
Кількість переглядів: 1314

     На відзначення 20 листопада Всесвітнього дня дитини, згідно плану роботи школи, з метою більш широкого ознайомлення учнів   з правами дитини викладеними в документі «Конвенція про права дитини, виховання високих моральних якостей, почуття поваги і дружби один до одного, позитивного ставлення до щасливої пори дитинства у школі учнями 6 класу(класний керівник Рачинська Л.В.) був проведений відкритий виховний захід «Щасливе дитинство»

Фото без опису

    Зал був обладнаний  плакатами на  тематику про щасливе дитинство, крилатими цитатами про дітей і дитинство, про їх права. Учні розповіли про чарівний і незрівняний світ дитинства, про ознаки щасливої дитини в віршованій формі. Мальвіна і Буратіно ознайомили присутніх з Конвенцією, що була прийнята ООН 20.11.1989 р.

    Під музику учні  зачитали «Лист дитини до дорослих».  Розіграли сценку «Нитки» про умови, які необхідні для захисту прав дитини. Затанцювали сучасний танок «Щасливе дитинство».

    Заспівали пісень «Моє дитинство золоте»(вокальна група дівчат) , «Дитинство босоноге», «Дитинство веселкове».

    Діти закликали всіх оточити  любов’ю та піклуванням, допомагати їм в захисті їх прав,  у вирішенні конкретних життєвих ситуацій та забезпечувати умови для її зростання.

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua