Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільське управління Головного управління ДПС у Хмельницькій області

Дата: 17.07.2020 11:20
Кількість переглядів: 228

Розпочалась операція «Урожай – 2020»

 На Кам’янеччині стартувала операція «Урожай-2020», яка спрямована на детінізацію агросектору, земельних і трудових відносин та передбачає низку пріоритетних завдань для місцевих податківців в період збору врожаю сільськогосподарських культур.

Фото без опису

 Окрім організації контролю за реальним станом виплати зарплати працівникам, зайнятим в аграрному виробництві на всіх етапах, фахівці ДПС виявлятимуть нелегальних найманих працівників, залучатимуть до декларування осіб, які надають в період жнив послуги комбайнування власною технікою та обробляють з метою отримання комерційного зиску земельні ділянки понад 2 гектари.

 «Аграрний сектор вимагає великої кількості найманих осіб, які досить часто працюють на сільськогосподарських товаровиробників без оформлення належним чином трудових відносин. А це означає не лише бюджетні втрати, а й недотримання соціальних гарантій громадян. Просимо керівників підприємств та фермерських господарств не ігнорувати законне право кожного працівника на офіційну зарплату. Адже лише легальне робоче місце дає право на отримання соціальних виплат у випадку втрати працездатності та гідне пенсійне забезпечення в майбутньому», - наголосила заступник начальника Кам’янець-Подільського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Ольга Дворська.

 «Наполегливо рекомендуємо сільськогосподарським товаровиробникам, громадянам, які власними силами обробляють земельні ділянки, або які мають у власному користуванні техніку та надають послуги іншим особам у вигляді обробки землі за певну плату, не нехтувати нормами законодавства, та задекларувати свої доходи. Адже, детінізація агросектора це шлях до економічного процвітання українських сіл в майбутньому та росту добробуту громадян», - підсумувала Ольга Дворська.

 

Сектор забезпечення роботи

Кам’янець-Подільського управління

ГУ ДПС у Хмельницькій області


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua