Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом.

Дата: 28.06.2020 07:25
Кількість переглядів: 716

З Днем Конституції України.

Фото без опису

     В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи держави, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

     Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.

     Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а у душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

     З повагою!

      Сільський голова                                           Михайло ЖЕЛІЗНИК


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua