Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Дата: 29.05.2020 10:06
Кількість переглядів: 553

Від щирого серця вітаю всіх вас зі святом Останнього дзвоника!

Фото без опису

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок мав би пролунати дійсно востаннє. Так сталося, що в цьому році ви закінчуєте школу дистанційно і тому ви не зможете почути мелодію останнього дзвінка для себе особисто. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він мав би лунати востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Сьогоднішній день відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускникидорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої державиАдже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє УкраїниВірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

А для школярів сьогоднішнє святоце старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнений, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаю усіх із святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

 

 

 

                    З повагою сільський голова                                          Михайло ЖЕЛІЗНИК .          


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua