Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Прийшла весна - жіноче свято принесла!

Дата: 07.03.2018 13:07
Кількість переглядів: 550

   Напередодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня,  в залі Смотрицького сільського клубу відбувся святковий урочистий вечір відпочинку «Прийшла весна - жіноче свято принесла!»

Фото без опису

   Під керівництвом завідуючого сільським клубом Романа Захарова та спільно із бібліотекарем Смотрицької сільської бібліотеки Тамарою Яскун, учасники гуртків народного та естрадного співу «Смотрицьке сузір’я», «Зоренята» та театрального гуртка підготували святковий урочистий концерт: «Ми жінку – матір славимо в віках!».

   Протягом вечора лунали запальні пісні у виконанні Ангеліни Грицюк, Андрія Комзюка, Каріни Іванишиної, Катерини, Вікторії та Олександра Продан, Марії та Анатолія Ляхоцьких, Анні Акимович, Аліни Явної, Даші Сергєєвої та ін.. Нікого не залишили байдужими веселі постановки: «Свекруха та невістка», які талановито виконали Тетяна Захарова та Тетяна Ляхоцька; «Палажка та Параска», які старанно виконали Світлана Ленчевська і Марія Ляхоцька; мініатюра «Теща повернулася з курорту», які забавно виконали Іван Вільчик та Микола Олексійчук. Також  звучали вірші про жінку, про матір та бабусю та  молитва за маму у виконанні Каріни Іванишиної. Святкову атмосферу створили учасники  колективу «Смотрицьке сузір’я» (Інна та Ірина Левицькі, Тетяна  Ляхоцька, Тетяна Захарова, Дмитро Тимчук та Юрій Захаров)  виконанням українських жартівливих пісень. Тамара Яскун та Тетяна Захарова для усіх матерів виконали зворушливу пісню «Мама».

Фото без описуФото без опису

   Досить приємним для смотричан було дружнє привітання учасників художньої самодіяльності інших будинків культури, сільських клубів та бібліотек Колибаївської ОТГ, які подарували гарні, талановито виконані пісні, український танець «Василина» та постановку «Бабця в загсі».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   Голова Колибаївської сільської ради ОТГ Михайло Дмитрович Желізник щиро привітав усіх присутніх із 95 - річчям та з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.

   Усім учасницям художньої самодіяльності Смотрицького сільського клубу сільський голова вручив цінні подарунки.

 Також Михайло Дмитрович  привітав усіх жінок від імені народного депутата України Володимира Володимировича Мельниченка та вручив  квіти і  вітальні листівки.

Фото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua