Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

“З днем народження Кобзарю!”

Дата: 19.03.2018 09:05
Кількість переглядів: 559

     У Ходоровецькому ЗДО “Ромашка” було проведено заняття “ З днем народження Кобзарю!”  підготовлене вихователем Мельник Ларисою Петрівною та директором Самарджієвою Тетяною Миколаївною.

Фото без опису     На занятті діти слухали розповідь вихователя про дитинство славетного Кобзаря, подивилися слайди про життя і творчість; розповідали вірші; зіграли улюблену гру малого Тараса “Горішки”; в черговий раз розглянули картини Т.Г. Шевченка “Селянська родина”, “Хата батьків Кирилівцях”, що висять на стіні ігрової кімнати.

Фото без опису    Всіх захопила сучасна мелодія на вірші Т.Г. Шевченка “Тече вода з-під явора”, діти співали і з задоволенням танцювали.

Фото без опису     Цікавим моментом у проведенні заняття був розгляд виставки творчих робіт батьків та дітей (ілюстрації на твори Т.Г. Шевченка) “Наша Шевченкіада”. Діти розповідали про свої роботи, розглядали роботи товаришів.

Фото без опису

     Ходоровецький ЗДО “Ромашка”.Виставка творчих робіт до 204-річчя

Т.Г. Шевченка “Наша Шевченкіада”

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua