Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Отруєння грибами - найбільш важке отруєння організму

Отруєння грибами - найбільш важке отруєння організму

 Осінь – чудова пора року, яка має багато спокус. Одна з них – збір грибів. Україна належить до країн, де вживання грибів є традиційним, їх найчастіше використовують як приправи до страв. Гриби – своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У них знаходиться значна кількість азотистих речовин, зокрема білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин (фосфор). Але лікарі оцінюють гриби як продукт, який важко перетравлюється. Тому страви з них можуть вживатися лише практично здоровими людьми. І в жодному разі гриби не можна споживати дітям!

08:58 05.11.2020

Обережно,ботулізм!

Обережно,ботулізм!

 Ботулізм (botulismus, від лат. botulus – ковбаса) – це гостре токсико-інфекційне захворювання, спричинене переважно дією токсину Clostridium botulinum. Збудник ботулізму широко розповсюджений у природі у вигляді спорової та вегетативної форм. Місцем його постійного перебування є ґрунт, звідти він потрапляє у воду, на фрукти, овочі, ягоди, а далі в кишківник людини.

08:52 05.11.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ!

ПОВІДОМЛЕННЯ!

Про зразкове виконання військового обовязку та отриманні заохочення.

15:07 19.10.2020

Вітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України та Днем українського козацтва. З днем села Острівчани.

Вітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України та Днем українського козацтва. З днем села Острівчани.

Цього дня Україна та українці по всьому світу відзначають потрійне свято: духовне – Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва та звитяжне – День захисника України.

16:53 13.10.2020


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua