Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Дата: 02.02.2021 11:24
Кількість переглядів: 286

Несвоєчасне подання декларації має свої наслідки

 

 Боротьба із корупцією в Україні є пріоритетним завданням політики держави.

 Органи прокуратури, відповідно до ст. 1 Закону України «Про запобігання корупції» від 14.10.14 р. № 1700-VII (далі – Закону) являються спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції поряд з Національною поліцією, Національним антикорупційним бюро України, Національним агентством з питань запобігання корупції.

 Відповідно до статті 45 Закону, державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

 Однак, продовжують мати місце факти нехтування вищезазначеними нормами.

Так, за принципової позиції працівників Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури (по обслуговуванню Кам’янець-Подільського району) упродовж 2020 року забезпечено участь у розгляді судом 8 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, складеними управлінням стратегічних розслідувань в Хмельницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, за результатами розгляду яких, 8 депутатів сільських рад Кам’янець-Подільського району визнано винуватими у вчиненні корупційних адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1  ст.172-6 КУпАП.

 

 Таким чином, щоб не отримати «почесне» місце в списку «реєстру корупціонерів», нагадуємо, з 1 січня 2021 року розпочалась щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року.

 Щорічна декларація:

  • термін подання – до 00 год. 00 хв. 1 квітня 2021 року
  • подається за період з 1 січня 2020 по 31 грудня 2020 року
  • відомості станом на 31 грудня 2020 року

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua