Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Дата: 24.12.2020 15:23
Кількість переглядів: 227

Судом задоволено позов місцевої прокуратури про стягнення плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом на суму  50 тис. грн.

Фото без опису

 Кам'янець-Подільською місцевою прокуратурою, у поточному році вживалтись заходи щодо стягнення в судовому порядку плати за проїзд автомобільними дорогами транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, під час здійснення габаритно-вагового контролю.

 Так, рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами здійснюється на підставі дозволу на участь у дорожньому русі транспортних засобів, вагові або габаритні параметри яких перевищують нормативні, виданим перевізникові уповноваженим підрозділом Національної поліції, або документа про внесення плати за проїзд таких транспортних засобів.

 Управлінням Укртрансбезпеки при виявленні вказаних порушень складається акт перевірки, та проводиться розрахунок плати за проїзд великовагових та (або) великогабаритних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування.

 Кошти, стягнені за проїзд автомобільними дорогами загального користування великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів, спрямовуються в установленому порядку до державного бюджету.

 У випадку, коли визначена плата за проїзд, неоскаржена та несплачена перевізником у встановлені чинним законодавством строки, вона набуває статусу заборгованості перед Державним бюджетом України.

 21.12.2020 Господарським судом Хмельницької області розглянуто та задоволено позов Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті до одного із товариств Кам’янець-Подільського району про стягнення плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом на суму  50 тис. грн.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua