Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Міграційна служба Хмельниччини інформує

Дата: 14.12.2020 12:46
Кількість переглядів: 178

Вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України по досягненні 25- та 45- ти річного віку під час карантинних заходів можна за місцем звернення

  Паспорт громадянина України  є  документом,  що  посвідчує  особу власника та  підтверджує  громадянство  України. На даний час паспорти громадянина України мають сучасний вигляд та оформляються у формі ID-картки, але чинними залишаються також  паспорти громадянина України попереднього зразка, які мають вигляд паспортної книжечки.

  При досягненні  громадянином  25-  і  45-річного віку до паспортної книжечки вклеюються нові фотокартки.  До останнього часу у разі, якщо особа своєчасно (впродовж місяця після досягнення відповідного віку) не зверталася  до територіального підрозділу ДМС для вклеювання фотокартки, зазначена адміністративна послуга не надавалася, а заявнику пропонувалося  оформити паспортний документ у формі картки.

   Однак, враховуючи карантинні заходи, які запроваджені по всій території України з березня поточного року, до чинного законодавства України  були внесені відповідні зміни, які  передбачають, що на період встановлення обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з  урахуванням часу, що минув до його зупинення.

  Це означає, що НА ПЕРІОД ДІЇ КАРАНТИНУ особи, які вчасно не вклеїли до паспорта громадянина України зразка 1994 року фотокартку при досягненні відповідного віку, мають змогу отримати цю адміністративну послугу у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби області ЗА МІСЦЕМ ЗВЕРНЕННЯ.

  Дізнатися адреси територіальних підрозділів УДМС області, які надають таку адміністративну послугу,  можна на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poslugi/pasport-gromadyanina-ukrajni/vkleyuvannya-fotografij-do-pasporta-gromadyanina-ukrajni-pri-dosyagnenni-25-ta-45-richnogo-viku.html або  за номером телефону «гарячої лінії» Управління: (0382)65-03-06 та (093) 273-85-10.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua