Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Дата: 26.11.2020 10:24
Кількість переглядів: 156

ЗАВЕРШЕНО СУДОВИЙ РОЗГЛЯД У СПРАВІ  ПРО НАНЕСЕННЯ ТЯЖКИХ ТІЛЕСНИХ УШКОДЖЕНЬ

 

 У листопаді 2020 року у справі щодо нанесення тілесних ушкоджень чоловіку, яке було вчинено у 2018 році на території міста Кам’янця-Подільського та Кам’янець-Подільського району прийнято судове рішення у вигляді вироку.

Фото без опису

 Обставини кримінального провадження: у квітні 2018 року мешканець міста під час словесної суперечки вкусив потерпілого за верхню губу, чим спричинив тілесне ушкодження у вигляді рани верхньої губи зліва з дефектом м’яких тканин та незначною деформацією губи.

 Слідчим відділом Кам’янець-Подільського ВП ГУНП у Хмельницькій області у вказаному кримінальному провадженні проведено досудове розслідування, за результатами якого до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт відносно вказаної особи за ознаками умисного спричинення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило непоправне знівечення обличчя, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

 На суді свою вину обвинувачений визнав частково, однак за принципової позиції державного обвинувача та за результатами дослідження наданих прокурором доказів вдалося встановити обставини вчинення злочину.

 9 листопада 2020 року у судовому розгляді цього провадження Кам’янець-Подільським судом прийнято рішення. Обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення визнано винуватим та призначено реальне покарання у виді арешту на 6 місяців.

 

 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua