Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує.

Дата: 23.09.2020 15:32
Кількість переглядів: 138

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури вживають заходи реагування на випадки недобросовісного виконання замовниками будівництва обов’язку щодо пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури населеного пункту. 


 Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі Кам’янець-Подільської міської ради заявлено позов про стягнення з житлово-будівельного кооперативу 600 тис грн збитків, завданих невиконанням зобов’язання щодо сплати пайової участі у створенні та розвитку інфраструктури міста. 
 Встановлено, що кооперативом збудовано 9-поверховий житловий будинок у місті Кам’янці-Подільському, який здано в експлуатацію ще у січні минулого року. 
 Всупереч вимог закону замовник із заявою про укладення договору до міської ради не звернувся, документів, необхідних для визначення розміру пайової участі та укладення договору не надіслав, коштів пайової участі на створення і розвиток зазначеної інфраструктури до місцевого бюджету не сплатив. 
 У зв’язку із тим, що замовник будівництва вимоги законодавства та пропозиції міської ради щодо укладення договору про пайову участь проігнорував, прокуратурою вжито заходів до стягнення цих коштів у судовому порядку.
 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua