Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Комп’ютерна залежність: проблеми і шляхи вирішення

Дата: 28.02.2018 16:41
Кількість переглядів: 739

  Відповідно до річного плану роботи ЦСССДМ,  фахівцем із соціальної роботи  Зюбрицькою Г. 28 лютого в Колибаївському закладі загальної середньої освіти, було проведено практичне заняття для учнів 5-8 класів: «Комп’ютерна залежність: проблеми і шляхи вирішення»

Фото без опису

мета якого: ознайомити   із негативними наслідками надмірного захоплення комп'ютерними іграми, правилами безпечного користування Інтернетом; формувати потребу дотримуватись правил і норм роботи за комп'ютером; виховувати у дітей бережливе й дбайливе ставлення до свого здоров'я.

Також провели  анкетування серед учнів на предмет обізнаності про таку залежність, її види, причини виникнення, етапи формування. Разом з учнями обговорили сценарії, способи та подолання комп‘ютерної залежності. Спільними зусиллями вибудували чіткі межі між віртуальним світом комп’ютерних ігор і реальним активним життям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua