Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Прийміть   найщиріші   вітання   з   Днем Гідності та Свободи України!

Дата: 21.11.2019 14:19
Кількість переглядів: 211

   Україна – це територія гідності і свободи.

Фото без опису

    Такими нас зробила Революція 2013 року, яку ми ще називаємо Революцією Гідності. З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, Днем гідності та Свободи.

   В цей день ми відзначаємо зусилля всіх синів і доньок України, які впродовж нашої історії боролись і працювали задля незалежності народу, торжества справедливості та утвердження і додержання прав людини.

  Українці й досі проходять нелегкий шлях, демонструючи свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Значна підтримка громадськості сприяє зміцненню патріотичного духу та звитяг Українського народу. Разом – ми сила, наше суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

  З нагоди визначного свята бажаємо Вам, дорогі земляки, Вашим  родинам миру, злагоди, міцного здоров`я, добробуту, щастя, творчої наснаги, незгасимої енергії, нових звершень та здобутків в ім`я процвітання  України.

 

                                               Сільський голова                                                             М. Желізник


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua