Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Урочисте нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір 2017-2018 року.

Дата: 09.10.2019 14:53
Кількість переглядів: 1125

     04 жовтня 2019 року у Києві відбувся круглий стіл на тему: "Гідні соціально-трудові стандарти - запорука злагоди в суспільстві" у якому взяла участь та здобула перемогу Колибаївська об‘єднана територіальна громада.

Фото без опису

    Переможцем Всеукраїнського конкурсу стала первинна профспілкова організація Колибаївської сільської ради об'єднаної територіальної громади Камянець-Подільського району Хмельницької області (голова первинної організації Профспілки - Олена Штанько, сільський голова - Михайло Желізник). Під час урочистої церемонії нагородження переможців Колибаївський селищний голова Михайло Желізник отримав диплом та грошову премію у розмірі 10 000 гривень на розвиток та вдосконалення умов праці працівників сільської ради.

    Під час круглого столу урочисто відзначили переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу на кращих колективний договір за 2017-2018 роки. Первинні профспілкові організації Професійної спілки працівників державних установ України знов показали гарні приклади колективно-договірної роботи та соціального захисту працівників.  Наші спілчани - представники Професійної спілки працівників державних установ України, були визнані кращими у декількох номінаціях та отримали почесні дипломи і грошові премії. 

    Професійна спілка працівників державних установ України вітає переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір та бажає подальших успіхів у справі захисту соціально-економічних інтересів працівників та покращення колективно-договірної роботи. 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua