Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту

Дата: 02.10.2019 10:01
Кількість переглядів: 527

Генеральний план села Острівчани  Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Фото без опису

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

        “Генеральний план села Острівчани  Кам’янець-Подільського району Хмельницької області”.

        Основна мета проекту - обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території, на якій реалізуються повноваження Колибаївської сільської ради.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

       Колибаївська сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

громадське обговорення починається з  04.10.2019  року  і  триває  до 03.11.2019 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):  Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

         Громадські слухання відбудуться 29.10.2019р. о 10:30 в приміщенні Колибаївської сільської ради за адресою с. Колибаївка, вул. Володимирська, буд. 2а.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

        Ознайомитись з проектом детального плану та  розділом «Охорона    навколишнього  природного  середовища» можна у Колибаївській сільській раді щовівторка з 14.00 до 17.00 та щоп’ятниці з 10.00 до 13.00. Матеріали проекту детального плану території також розміщені на WEB-сайт: https://kolybaivska-gromada.gov.ua/zemleustrij-13-44-28-02-08-2019/

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Колибаївська сільська рада Кам’янець-Подільського району. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:  32370, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, с. Колибаївка, вул. Володимирська, буд. 2а. Тел./факс: (03849) 7-05-20, (03849) 7-05-50. Контактний e-mail: kolubsr@ukr.net   Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 04.10.2019 по 03.11.2019р.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua