Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Дата: 03.09.2019 08:50
Кількість переглядів: 285

Правоохоронцями розшукано злочинця, який тривалий час переховувався від органів досудового розслідування та суду

Фото без опису

 Завдяки скоординованим місцевою прокуратурою заходам та належно спланованими слідчими (розшуковими) діями працівниками Кам'янець-Подільського РВП Кам'янець-Подільського ВП ГУНП в Хмельницькій області розшукано зловмисника, що вчинив ряд крадіжок із проникненням в житло на території Кам'янець-Подільського району, який понад шість місяців переховувався від органів досудового розслідування та суду у столиці.

 Наразі Кам'янець-Подільським міськрайонним судом Хмельницької області зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів в межах кримінальної справи, яка перебуває на розгляді у суді.

 Окрім того, останньому повідомлено про підозру у вчиненні нових злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), обвинувальний акт за вказаними епізодами злочинної діяльності скеровано до суду для розгляду по суті пред’явленого обвинувачення.

 Згідно ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 Разом з тим, правоохоронцями перевіряється інформація щодо можливої причетності вказаної особи до вчинення майнових злочинів на території інших областей.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua