Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура інформує

Дата: 21.03.2019 09:27
Кількість переглядів: 367

Вісім років за ґратами проведе житель міста Кам’янця-Подільського за смертельне побиття брата

Фото без опису

 За сприяння місцевої прокуратури Кам’янець-Подільським міськрайонним судом засуджено 45-річного чоловіка до восьми років позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму рідному братові, що спричинило його смерть (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу).

 Трагедія сталась в листопаді 2018 року в місті Кам’янці-Подільському під час раптово виниклої словесної суперечки.

 В судовому засіданні обвинувачений винність в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю, розкаявся у вчиненому суспільно небезпечному діянні та дав суду правдиві показання.

 Крім того, твердження обвинуваченого про те, що він заподіяв потерпілому  тілесні ушкодження при перевищені меж необхідної оборони та у стані сильного душевного хвилювання, що раптово виникло внаслідок тяжкої образи з боку потерпілого, суд оцінив критично та розцінив як намагання уникнути відповідальності за вчинений умисний тяжкий злочин, оскільки зазначені твердження будь-якими належними, допустимими та достатніми доказами стороною захисту не доведені, а навпаки спростовані доказами сторони обвинувачення.

 Під час судового розгляду правопорушника утримували під вартою. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме у ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор».


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua