Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

Повідом про незадекларовану працю

Дата: 20.11.2018 13:46
Кількість переглядів: 618

Управлінням Держпраці у Хмельницькій області розпочато масштабну акцію: «Повідом про незадекларовану працю»

 

  Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно з Головним управлінням Пенсійного фонду України в області, Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області, органами місцевого самоврядування розпочинає масштабну акцію «Повідом про незадекларовану працю».

  Фото без описуЯк зазначив начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков:«Акція триватиме до кінця року та охопить, в першу чергу, міста обласного значення, територіальні громади з найбільшою густотою населення. Мета заходу – детінізація на ринку праці. Викорінення такого явища, як використання праці офіційно не оформленого або не повністю оформленого відповідно до чинного законодавства працівника».

  Також, за підтримки Хмельницької обласної державної адміністрації буде проведено цикл кущових семінар-нарад за участю представників об’єднаних територіальних громад щодо вжиття усіх заходів впливу органами місцевого самоврядування щодо подолання незадекларованої праці.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua