Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Колибаївська громада» (код ЄДРПОУ: 04404025) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янець-Подільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колибаївська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янець-Подільської громади

27 квітня громада гідно зустріла делегацію з Одещини

Дата: 27.04.2018 15:47
Кількість переглядів: 952

      Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні спільно з Хмельницькою ОДА, Хмельницькою обласною радою продовжують реалізувати на теренах нашої області проект "Староста об’єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення".

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

    У рамках ІІ етапу Проекту 26 - 27 квітня 2018 року відбулось навчання 7-ї групи  слухачів за програмою тематичного короткострокового семінару, яка включила  представників ОТГ Одеської області.

    Протягом дводенного навчання було проведено багато цікавих тематичних зустрічей з викладачами - практиками, під час яких слухачі мали змогу взяти участь у тренінгах та практичних заняттях.

    Наша громада теж долучилася до даного проекту тим, що радо зустріла делегацію та поділилася досвідом роботи. Гостей зустрів сільський голова Михайло Желізник,  його заступник Дмитро Довганюк та весь апарат сільської ради.

    Під час зустрічі учасники делегації мали змогу відвідати Амбулаторію загальної практики  сімейної медицини, сільський будинок культури, Поліцейську станцію Кам‘янець-Подільського РВП в с. Колибаївка, Пожежне ДЕПО та адміністративне приміщення старости в с. Ходорівці.

     Практичний досвід роботи старости з громадськістю представила  староста сіл Ходорівці, Острівчани, Княгинин – Наталія Надюк, яка дала відповіді на запитання щодо проблем, які виникають в роботі старости та  поділилася уже набутим власним досвідом під час бесіди з учасниками делегації.

      По завершенні бесіди всіх гостей запросили на брейк – каву. Наша громада завжди рада зустрічати гостей!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua